top of page
  • Foto del escritorCronista de Mutxamel

PREÀMBUL

Actualizado: 30 mar 2020

Comencem a caminar

Imatge: Detall de la Plaça Nova de Mutxamel. Foto: Lorenzo
Imatge: Detall de la Plaça Nova de Mutxamel. Foto: Lorenzo

Aquest blog que avui estrene em servirà per a recopilar i donar a conéixer els diversos articles i treballs que durant un quart de segle he anat publicat en diferents mitjans escrits: llibres de festes, premsa, informes…

En aquests articles va l’esforç de vint-cinc anys per mostrar i deixar constància escrita de la vida social i humana del nostre municipi de Mutxamel. En aquesta tasca no he estat soles sinó que he comptat amb la col·laboració de moltíssims mutxamelers i mutxameleres que amablement em varen permetre entrar als seus domicilis i a la seua memòria. A tots i totes les meues gràcies més sinceres ja que sense ells i elles, aquestes cròniques no hagueren estat possible.

A més, perquè el lector i la lectora es troben més orientats donada la vasta producció que tinc escrita, he decidit agrupar-los al voltant de cinc grans temàtiques que són:

-AIGUA-PATRIMONI HIDRÀULIC -COSTUMS, FOLKLORE I FESTA -HISTÒRIA -PERSONALITATS -RELIGIÓ

Intentaré seguir un ordre cronològic en la publicació dels treballs. Dels més antics al més actuals. Tanmateix, si algun esdeveniment o circumstància especial u demanden mostraré tot el que tinc escrit fins al moment sobre el tema en qüestió. Espere que gaudiu d’aquesta xicoteta enciclopèdia mutxamelera tant com jo he disfrutat fent-la, tasca que encara continua vigent. Una abraçada a totes i tots, lectores i lectors!


Assumpció Brotons i Boix

Cronista Oficial de Mutxamel

Mutxamel-27 de març-2020

42 visualizaciones0 comentarios
bottom of page